کانون فرهنگی جوانان انصار المهدی

ساخت وبلاگ

مصاحبه با حجت الاسلام والمسمین عبدالجباری مسئول محترم دفتر نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی

بخش اول قسمت هایی از این فیلم+تحلیل ابتدایی فیلم

 

بخش اول در مورد توهین های انجام شده به پیامبر اکرم "ص" در مورد موارد اخلاقی ایشان

 

بخش دوم در مورد توهین های انجام شده در مورد آشنایی پیامبر با حضرت خدیجه"س" و نحوه بعثت پیامبر و همچنین اولین مسلمان

 

دانلود کلیپ لبیک یا رسول الله "ص" -سید حسن نصر الله "حفظه الله"

دانلود سخنرانی مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) در مورد فیلم موهن

کانون فرهنگی جوانان انصار المهدی ...
ما را در سایت کانون فرهنگی جوانان انصار المهدی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : جوانان انصار المهدی ansarolmahdi بازدید : 623 تاريخ : دوشنبه 3 مهر 1391 ساعت: 21:21




حضرت فاطمه معصومه (س) در روز اول ذيقعده سال 173 هجري، در شهر مدينه چشم به جهان گشود. اين بانوي بزرگوار، از همان آغاز، در محيطي پرورش يافت که پدر و مادر و فرزندان، همه به فضايل اخلاقي آراسته بودند. عبادت و زهد، پارسايي و تقوا، راستگويي و بردباري، استقامت در برابر ناملايمات، بخشندگي و پاکدامني و نيز ياد خدا، از صفات برجسته اين خاندان پاک سيرت و نيکو سرشت به شمار مي رفت. پدران اين خاندان، همه برگزيدگان و پيشوايان هدايت، گوهرهاي تابناک امامت و سکان داران کشتي انسانيت بودند.



سرچشمه دانش

حضرت معصومه (س) در خانداني که سرچشمه علم و تقوا و فضايل اخلاقي بود، پرورش يافت. پس از آنکه پدر بزرگوار آن بانوي گرامي به شهادت رسيد، فرزند ارجمند آن امام، يعني حضرت رضا (ع) عهده دار امر تعليم و تربيت خواهران و برادران خود شد و مخارج آنان را نيز بر عهده گرفت. در اثر توجهات زياد آن حضرت، هر يک از فرزندان امام کاظم (ع) به مقامي والا دست يافتند و زبانزد همگان گشتند. ابن صباغ ملکي در اين باره ميگويد: ?هر يک از فرزندان ابي الحسن موسي معروف به کاظم، فضيلتي مشهور دارد?. بدون ترديد بعد از حضرت رضا (ع) در ميان فرزندان امام کاظم (ع)، حضرت معصومه (س) از نظر علمي و اخلاقي، والامقام ترين آنان است. اين حقيقت از اسامي، لقب ها، تعريف ها و توصيفاتي که ائمه اطهار (ع) از ايشان نموده اند، آشکار است و اين حقيقت روشن مي سازد که ايشان نيز چون حضرت زينب (س) ?عالمه غير معلمه? بوده است.



مظهر فضايل

حضرت فاطمه معصومه (س) مظهر فضايل و مقامات است. روايات معصومان (ع) فضيلت ها و مقامات بلندي را به آن حضرت نسبت مي دهد. امام صادق (ع) در اين باره مي فرمايند: ?آگاه باشيد که براي خدا حرمي است و آن مکه است؛ و براي پيامبر خدا حرمي است و آن مدينه است. و براي اميرمؤمنان حرمي است و آن کوفه است. بدانيد که حرم من و فرزندانم بعد از من، قم است. آگاه باشيد که قم، کوفه کوچک ماست، بدانيد بهشت هشت دروازه دارد که سه تاي آن ها به سوي قم است. بانويي از فرزندان من به نام فاطمه، دختر موسي، در آن جا رحلت مي کند که با شفاعت او، همه شيعيان ما وارد بهشت مي شوند.?



مقام علمي حضرت معصومه (س)

حضرت معصومه (س) از جمله بانوان گرانقدر و والا مقام جهان تشيع است و مقام علمي بلندي دارد. نقل شده که روزي جمعي از شيعيان، به قصد ديدار حضرت موسي بن جعفر (ع) و پرسيدن پرسش هايي از ايشان، به مدينه منوره مشرف شدند. چون امام کاظم (ع) در مسافرت بود، پرسش هاي خود را به حضرت معصومه (س) که در آن هنگام کودکي خردسال بيش نبود، تحويل دادند. فرداي آن روز براي بار ديگر به منزل امام رفتند، ولي هنوز ايشان از سفر برنگشته بود. پس به ناچار، پرسش هاي خود را باز خواستند تا در مسافرت بعدي به خدمت امام برسند، غافل از اين که حضرت معصومه (س) جواب پرسش ها را نگاشته است. وقتي پاسخ ها را ملاحظه کردند، بسيار خوشحال شدند و پس از سپاسگزاري فراوان، شهر مدينه را ترک گفتند. از قضاي روزگار در بين راه با امام موسي بن جعفر (ع) مواجه شده، ماجراي خويش را باز گفتند. وقتي امام پاسخ پرسش ها را مطالعه کردند، سه بار فرمود: پدرش فدايش.



فضيلت زيارت

دعا و زيارت، پر و بال گشودن از گوشه تنهايي، تا اوج با خدا بودن است. دعا و زيارت، جامي است زلال از معنويت ناب درکام عطشناک زندگي؛ و زيارت حرم معصومه (س)، بارقه اميدي در فضاي غبارآلود زمانه، فرياد روح مهجور در هنگامه غفلت و بي خبري، و نسيمي فرحناک و برخاسته از باغستان هاي بهشت است. زيارت مرقد فاطمه معصومه (س)، به انسان اعتماد به نفس مي دهد، و او را از غرق شدن در گرداب نوميدي باز مي دارد و به تلاش بيشتر دعوت مي کند. زيارت مزار با صفاي کريمه اهل بيت (س)، سبب مي شود که زائر حرم، خود را نيازمند پروردگار ببيند، در برابر او خضوع کند، از مرکب غرور و تکبر- که سرچشمه تمامي بدبختي ها و سيه روزي هاست- فرو آيد و حضرت معصومه (س) را واسطه درگاه پروردگار عالميان قرار دهد. بر همين اساس است که براي زيارت آن حضرت، پاداش بسيار بزرگي وعده داده شده و آن، ورود به بهشت است. در اين باره از امام جواد (ع) نقل شده که فرمود: ?هر کس عمه ام را در قم زيارت کند، بهشت از آن اوست?.



برگزيدن شهر قم

پس از آنکه حضرت معصومه (ع) به شهر ساوه رسيد، بيمار شد. چون توان رفتن به خراسان را در خود نديد، تصميم گرفت به قم برود. يکي از نويسندگان در اين باره که چرا حضرت معصومه (س) شهر قم را برگزيد، مي نويسد: ?بي ترديد مي توان گفت که آن بانوي بزرگ، روي ملهم و آينده نگر داشت و با توجه به آينده قم و محوريتي که بعدها براي اين سرزمين پيش مي آيد - محوريتي که آرامگاه ايشان مرکز آن خواهد بود - بدين ديار روي آورد. اين جريان به خوبي روشن مي کند که آن بانوي الهي، به آينده اسلام و موقعيت اين سرزمين توجه داشته و خود را با شتاب بدين سر زمين رسانده و محوريت و مرکزيت آن را با مدفن خود پايه ريزي کرده است.



زيارت حضرت معصومه (س) از منظر روايات

درباره فضيلت زيارت حضرت معصومه (س) روايات فراواني از پيشوايان معصوم رسيده است. از جمله، هنگامي که يکي از محدثان برجسته قم، به نام ?سعد بن سعد? به محضر مقدس امام رضا (س) شرفياب مي شود، امام هشتم خطاب به ايشان مي فرمايد: ?اي سعد! از ما در نزد شما قبري است?. سعد مي گويد: فدايت شوم! آيا قبر فاطمه دختر موسي بن جعفر (س) را مي فرماييد؟ مي فرمايد: ?آري، هر کس او را زيارت کند، در حالي که به حق او آگاه باشد، بهشت از آن اوست.?

پيشواي جهان تشيع امام جعفر صادق (س) نيز در اين باره مي فرمايد: ?هر کس او را زيارت کند، بهشت بر او واجب گردد?. و در حديث ديگري آمده است: ?زيارت او، هم سنگ بهشت است?.



زيارت مأثور درباره حضرت معصومه (ع)

يکي از ويژگيهاي حضرت معصومه (س)، ورود زيارتنامه اي از سوي معصومان (س) درباره ايشان است که پس از حضرت فاطمه زهرا (س)، او تنها بانوي بزرگواري است که زيارت مأثور دارد. بانوان برجسته اي چون: آمنه بنت وهب، فاطمه بنت اسد، خديجه بنت خويلد، فاطمه ام البنين، زينب کبري، حکيمه خاتون و نرجس خاتون که هيچ شک و ترديدي در مقام بلند و جايگاه رفيع آن ها نيست. هيچ کدام زيارت مأثور از سوي معصومان (س) ندارند و اين نشان دهنده مقام والاي اين بانوي گرانقدر اسلام است. باشد که شيعيان و پيروان اهل بيت عصمت و طهارت (س) به ويژه بانوان، اين مقام بزرگ و عالي را پاس بدارند و همواره الگو و مظهر عفاف و تقوا و حيا باشند. تنها در اين صورت است که روح باعظمت اين بانوي بزرگ از همه ما خشنود خواهد شد.



امام رضا (ع) و لقب معصومه

حضرت فاطمه معصومه (س) بانويي بهشتي، غرق در عبادت و نيايش، پيراسته از زشتي ها و شبنم معطر آفرينش است. شايد يکي از دلايل «معصومه» ناميدن اين بانو، آن باشد که عصمت مادرش حضرت زهرا (س) در او تجلي يافته است. بر اساس پاره اي از روايات، اين لقب از سوي امام رضا (ع) به اين بانوي والامقام اسلام وارد شده است؛ چنان که فقيه بلند انديش و سپيد سيرت شيعه، علامه مجلسي (ع) در اينباره ميگويد: امام رضا (ع) در جايي فرمود: «هرکس معصومه را در قم زيارت کند، مانند کسي است که مرا زيارت کرده است».



کريمه اهل بيت

حضرت معصومه (س) در زبان دانشمندان و فقيهان گران قدر شيعه، به لقب ?کريمه اهل بيت? ياد مي شود. از ميان بانوان اهل بيت، اين نام زيبا تنها به آن حضرت اختصاص يافته است. بر اساس روياي صادق و صحيح نسب شناس گرانقدر، مرحوم آيت الله مرعشي نجفي، اين لقب از طرف امام صادق (ع) بر حضرت معصومه (س) اطلاق شده است. در اين رؤيا، امام صادق (ع) به آيت الله نجفي که با دعا و راز و نياز، تلاش پيگيري را براي يافتن قبر مطهر حضرت زهرا (س) آغاز کرده خطاب فرمود: برتو باد به کريمه اهل بيت.



القاب حضرت معصومه (س)

به طور کلي، سه زيارت نامه براي حضرت معصومه (س) ذکر شده که يکي از آن ها مشهور و دو تاي ديگر غير مشهور است. اسامي و لقب هايي که براي حضرت معصومه (س) در دو زيارت نامه غير مشهور ذکر شده؛ به قرار ذيل است: طاهره (پاکيزه)، حميده (ستوده)؛ بِرّه (نيکوکار)؛ رشيده (حد يافته)؛ تقّيه (پرهيزگار)؛ رضّيه (خشنود از خدا)؛ مرضيّه (مورد رضايت خدا)؛ سيده صديقه (بانوي بسيار راستگو)؛ سيده رضيّه مرضّيه (بانوي خشنود خدا و مورد رضاي او)؛ سيدةُ نساء العالمين (سرور زنان عالم). هم چنين محدثّه و عابده از صفات و القابي است که براي حضرت معصومه (س) عنوان شده است.



شفاعت حضرت معصومه (س)

بالاترين جايگاه شفاعت، از آن رسول گرامي اسلام است که در قرآن کريم، از آن به ?مقام محمود? تعبير شده است. همين طور دو تن از بانوان خاندان رسول مکرم اسلام، شفاعت گسترده اي دارند که بسيار وسيع و جهان شمول است و مي تواند همه اهالي محشر را فرا گيرد. اين دو بانوي عالي قدر، صديقه اطهر، حضرت فاطمه زهرا (س) و شفيعه روز جزا، حضرت فاطمه معصومه (س) هستند. در مورد شفاعت گسترده حضرت زهرا (س) همين بس که شفاعت، مهريه آن حضرت است و به هنگام ازدواج، پيک وحي طاقه ابريشمي از سوي پروردگار آورد که در آن، جمله ?خداوند مهريه فاطمه زهرا را، شفاعت گنهکاران از امت محمد (ص) قرار داد?، اين حديث از طريق اهل سنت نيز نقل شده است. پس از فاطمه زهرا (س) از جهت گستردگي شفاعت، هيج بانويي به شفيعه محشر، حضرت معصومه (س) نمي رسد. بر همين اساس است که حضرت امام جعفر صادق (ع) فرمودند: ?با شفاعت او، همه شيعيان ما وارد بهشت مي شوند?.



سرّ قداست قم

در احاديث فراواني به قداست قم اشاره شده است. از جمله امام صادق (ع) قم را حرم اهل بيت (ع) معرفي و خاک آن را، پاک و پاکيزه تعبير کرده است. همچنين ايشان در ضمن حديث مشهوري که درباره قداست قم به گروهي از اهالي ري بيان کردند، فرمودند: ?بانويي از فرزندان من به نام فاطمه دختر موسي، در آن جا رحلت مي کند که با شفاعت، او همه شيعيان ما وارد بهشت مي شوند?. او مي گويد: من اين حديث را هنگامي از امام صادق (ع) شنيدم که حضرت موسي بن جعفر(ع) هنوز ديده به جهان نگشوده بود. اين حديث والا، از رمز شرافت و قداست قم پرده برمي دارد و روشن مي سازد که اين همه فضيلت و شرافت اين شهر که در روايات آمده، از ريحانه پيامبر، کريمه اهل بيت (س)، مهين بانوي اسلام، حضرت معصومه (س) سرچشمه مي گيرد که در اين سرزمين ديده از جهان فرو مي بندد و گرد و خاک اين سرزمين را، توتياي ديدگان حور و ملايک مي کند.



محبت و مباهات حضرت معصومه (س) به امام هشتم

مدت 25 سال تمام، حضرت رضا (ع) تنها فرزند نجمه خاتون بود. پس از يک ربع قرن انتظار، سرانجام ستاره اي تابان از دامان نجمه درخشيد که هم سنگ امام هشتم (ع) بود و امام (ع) توانست والاترين عواطف انباشته شده و در سوداي دلش را بر او نثار کند. بين حضرت معصومه و برادرش امام رضا (ع) عواطف سرشار و محبت شگفت انگيزي بود که قلم از ترسيم آن عاجز است. در يکي از معجزات امام کاظم (ع) که حضرت معصومه (ع) نيز نقشي دارد، هنگامي که نصراني مي پرسد: شما که هستيد؟ مي فرمايد: ?من معصومه، خواهر امام رضا (ع) هستم?. اين تعبير، از محبت سرشار آن حضرت به برادر بزرگوارش امام رضا (ع) و نيز از مباهات ايشان به اين خواهر- برادري سرچشمه مي گيرد.



سرآمد بانوان

فاطمه معصومه (س) از جهت شخصيت فردي و کمالات روحي، در بين فرزندان موسي بن جعفر (ع) بعد از برادرش، علي بن موسي الرضا (ع) در والاترين رتبه جاي دارد. اين درحالي است که بنا بر مستندات رجالي، فرزندان دختر امام کاظم (ع) دست کم هجده تن بوده اند و فاطمه در بين اين همه بانوي گران قدر، سرآمد بوده است. حاج شيخ عباس قمي آنگاه که از دختران موسي بن جعفر (ع) سخن مي گويد، درباره فاطمه معصومه (س) مي نويسد: ?بر حسب آنچه به ما رسيده، افضل آن ها، سيده جليله معظمه، فاطمه بنت امام موسي (ع) معروف به حضرت معصومه است.



فضيلت بي نظير

شيخ محمد تقي تُستري، در قاموس الرجال، حضرت معصومه (س) را به عنوان بانوي اسوه معرفي کرد و فضيلت وي را در ميان دختران و پسران حضرت موسي بن جعفر (ع)، غير از امام رضا (ع) بي نظير دانسته است. ايشان در اين زمينه چنين مي نويسند: ?در ميان فرزندان امام کاظم (ع) با آن همه کثرتشان، بعد از امام رضا (ع) کسي هم شأن حضرت معصومه (س) نيست?. بي گمان اين گونه اظهار نظرها و نگرش به شخصيت فاطمه دختر موسي بن جعفر (ع) بر برداشت هايي استوار است که از متن و روايات وارده از ائمه اطهار (ع) به دست آمده است. اين روايت ها، مقام هايي را براي فاطمه معصومه (س) برشمرده اند؛ مقامي که نظير آن، براي ديگر برادران و خواهران وي ذکر نکرده اند و به اين ترتيب، نام فاطمه معصومه (س) درشمار زنان برتر جهان قرار گرفته است.





به جـــان پاک تو اي دختر امام، ســلام به هر زمان و مـکان و به هر مقام، سـلام

تويـي که شــاه خراسان بود بــرادر تــو بـــر آن مقام رفيــع و بـر اين مقام، ســلام

به هر عدد که تکلم شـود به ليل و نهار هــــزار بـار فـــزون تـر ز هـر کـلام، ســلام

صبح تا شب و از شام، تا طليعه صبــح بر آستـانه قــدسـت علي الـدوام، ســلام

در آســـمان ولايــت، مــه تمــامي تـــو ز پاي تا به ســرت اي مـــه تـمـام، ســلام

به پيشگــاه تو اي خواهـــر شه کـَـونين ز فـرد فـرد خليـق، به صبح و شام ســلام

منم که هر سر مويم به هر زمان گويـد به جـان پــاک تـو اي دخــتـر امـام، ســلام



غروب غمگين

حضرت فاطمه (س) پس از ورود به شهر قم، تنها هفده روز در قيد حيات بود و سپس دعوت حق را لبيک گفت و به سوي بهشت برين پرواز کرد. اين حادثه در سال 201 هجري رخ داد. سلام بر اين بانوي بزرگوار اسلام از روز طلوع تا لحظه غروب. درود بر روح تابناک معصومه (س) که اينک آفتاب حرم باصفايش، زمين قم را نوراني کرده است. سلام بر سالار زنان جهان و فرزند پيام آوران مهر و مهتران جوانان بهشتي. اي فاطمه! در روز قيامت، شفيع ما باش که تو در نزد خدا، جايگاهي ويژه براي شفاعت داري
منبع موسسه تحقیقاتی حضرت ولی عصر"عج"

 

دانلود مولودی ویژه ولادت

کانون فرهنگی جوانان انصار المهدی ...
ما را در سایت کانون فرهنگی جوانان انصار المهدی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : جوانان انصار المهدی ansarolmahdi بازدید : 596 تاريخ : دوشنبه 27 شهريور 1391 ساعت: 20:31

خوشا آنان که با عزت ز گیتی               بساط خویش برچیدند و رفتند

ز کالاهای این آشفته بازار                    شهادت را پسندیدند و رفتند . . .

فرمانده شجاع و مخلص گروه توپخانه، موشکی و پدافند هوایی ۱۵ خرداد

سردار شهید جان نثاری همزمان با دوران با شکوه انقلاب اسلامی با وجود سن کمی که داشت ( حداقل ۱۴ سال) به صفوف انقلابیون پیوست و به وظیفه دینی خود در قبال مبارزه با رژیم ستم شاهی شتافت و پس از پیروزی انقلاب اسلامی در سن ۱۶ سالگی جهت اعزام به جبهه های حق علیه باطل ثبت نام نمود و پس از گذراندن آموزش های عمومی بسیج به جمع رزمندگان اسلام پیوست و به دلیل جثه کوچک ایشان در لشکر نجف اشرف به عنوان نیروی پیاده و پس از آن در مخابرات توپخانه لشکر امام حسین(ع) و سپس به عنوان فرمانده آتشبار توپخانه و بعد از آن به عنوان جانشین اطلاعات و عملیات گروه توپخانه و موشکی ۱۵ خرداد تا پایان دفاع مقدس حضور داشت و در عملیات های والفجر مقدماتی بدر، خیبر، بیت المقدس، والفجر۱، والفجر۳، کربلای۳، کربلای۵، کربلای۷، نصر۵، نصر۷، حضور مستمر داشت و همچنین نقش مؤثری در هدایت آتش و طرح ریزی در عملیات های خیبر و والفجر۸ داشت و پس از جنگ به مسئولیت های مختلف از قبیل مسئول عملیات توپخانه نیروی زمینی سپاه، جانشین گروه توپخانه ۱۵ خرداد و در سال ۱۳۸۵ به عنوان فرمانده گروه توپخانه، موشکی و پدافند هوایی ۱۵ خرداد منصوب گردید و به اعطای درجه سرتیپ دومی از طرف فرمانده معظم کل قوا در سال ۱۳۸۸ مفتخر گردید و سرانجام در تاریخ ۱۶/۰۶/۱۳۹۰ پس از سی سال خدمت صادقانه در منطقه عملیاتی حمزه سیدالشهدا در ارتفاعات جاسوسان منطقه سردشت در مبارزه با عوامل استکبار جهانی ( گروهک پژاک) بر اثر اصابت گلوله مستقیم دشمن به محل سجده گاه الهی وی به درجه رفیع شهادت نائل گردید و به آرزوی دیرینه اش رسید

 

عکس بالا از سردار عباسعلی جان نثاری است ( فرمانده ی توپخانه ی 15 خرداد اصفهان که در تاریخ 90/6/16 توسط گروهک تروریستی پژاک به شهادت رسید ) که 24 ساعت قبل از شهادتش ازش گرفته شده بود و چه خوشحال بود ..

** مراسم سالگرد این شهید پنجشنبه این هفته در گلستان شهدای اصفهان برگزار خواهد شد **

 

کانون فرهنگی جوانان انصار المهدی ...
ما را در سایت کانون فرهنگی جوانان انصار المهدی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : جوانان انصار المهدی ansarolmahdi بازدید : 577 تاريخ : سه شنبه 14 شهريور 1391 ساعت: 19:40

برنامه جلسات جزء خوانی ویژه تلفن همراه

توجه داشته باشید فایل های زیر به صورت فایل های فشرده اند آنها را در کامپیوتر خود باز کنید و فایل استخراج شده را به موبایل خود انتقال دهید

این فایل ها دارای رمز هستند جهت اطلاع از رمز فایل با مسئول سایت تماس بگیرید

جلسه قرآن مورخ 91/5/8(شب نهم) برگزار نمی شود

جلسه قرآن مورخ 91/5/9(شب دهم ) منزل آقای احمدی اکبری برگزار می شود .به همراه ختم انعام

کانون فرهنگی جوانان انصار المهدی ...
ما را در سایت کانون فرهنگی جوانان انصار المهدی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : جوانان انصار المهدی ansarolmahdi بازدید : 577 تاريخ : دوشنبه 16 مرداد 1391 ساعت: 20:41

آهنگ اول با نام اشهد ان مولا از مهراج محمدی

آهنگ دوم با نام امیر المومنین با صدای امیر حسین مدرس

کانون فرهنگی جوانان انصار المهدی ...
ما را در سایت کانون فرهنگی جوانان انصار المهدی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : جوانان انصار المهدی ansarolmahdi بازدید : 2780 تاريخ : جمعه 9 تير 1391 ساعت: 21:29

روح‌الله الموسوی‌ الخمینی در روز بیستم جمادی‌الثانی روز کوثر ولادت فاطمه زهرا (س) 1321ق/ 1281ش، در خانواده‌ای از اهل علم و مبارزه و تقوا و هجرت دیده به جهان گشود.

و در پنج ماهگی، پدرش آقا مصطفی به جرم حمایت از مظلومین به دست اشرار محلی به شهادت رسید. روح‌الله در آغوش مادری مهربان (بانو هاجر) و سرپرستی عمه‌ای دلسوز (صاحبه خانم) و دایه‌ای پرهیزگار (ننه خاور) پرورش یافت و همزمان آموزش‌های اولیه سوارکاری و تفنگداری و تیراندازی را طی کرد

دوره اول (از 1281- 1300ش)

دوران کودکی و نوجوانی روح‌الله همزمان با بحرانهای سیاسی و اجتماعی ایران سپری شد. وی از همان ابتدای زندگی، با درد و رنج مردم و مشکلات جامعه آشنا بود و تأثر خود را با ترسیم خطوطی به صورت نقاشی بروز می داد، و همراه خانواده و اطرافیان در سنگر دفاع ساخته و پرداخته و در کوران حوادث و مسائل به مجاهدی تمام عیار تبدیل می‌شد.

برخی از حوادث متأثرکننده این دوران مثل بمب‌باران مجلس در نقاشی ها و مشق های خوشنویسی دوران کودکی و نوجوانی او منعکس شده و در دسترس است. از جمله قطعه شعری است در دفترچه یادداشت دوران نوجوانی (9-10 سالگی) با عنوان: غیرت اسلام کو جنبش ملی کجاست خطاب به ملت ایران:

هان ای ایرانیان، ایران اندر بلاست
مملکت داریوش دستخوش نیکولاست

می‌توان از آن نوشته به عنوان اولین بیانیه سیاسی دوران نوجوانی روح‌الله یاد کرد، و دغدغه ذهنی او را راجع به مسائل مملکتی فهمید. تمایلات روح‌الله نسبت به قهرمانان و مبارزان تا حدی است که در نهضت جنگل، وی با سخنرانی و سرودن شعر در وصف میرزا، اقدام به جمع‌آوری کمکهای مردمی برای حمایت از نهضت جنگل نموده و بالاخره مصمم می‌شود که خود شخصاً به نهضت جنگل بپیوندد. و در فرصتی به جنگل سفر می‌کند و پایگاه میرزا را از نزدیک می‌بیند.

•تحصیلات روح‌الله
روح‌الله با بهره‌وری از استعداد فوق‌العاده، رشته‌های مختلف علوم را به سرعت طی کرد. علاوه بر فقه و اصول و فلسفه، عرفان را نیز در عالیترین سطح نزد اساتید برجسته آن زمان در خمین، اراک و قم طی کرد و در مدت 6 سال جهش فوق‌العاده ای داشت حتی اسفار را پشت سر گذاشت و از فضلا و شخصیتهای برجسته حوزه علمیه قم به شمار می‌آمد.

•اولین خطابه رسمی روح‌الله
روح‌الله ضمن تحصیل در اراک در ایام 19 سالگی در مراسم بزرگداشت رکن اعظم مشروطه مجتهد طباطبائی اولین خطابه خود را قرائت کرد و تحسین حاضرین را برانگیخت. این خطابه در واقع بیانیۀ سیاسی بود که به جهت قدردانی از زحمات و خدمات علمدار مشروطیت از جانب حوزه علمیه اراک از زبان یک طلبه جوان قرائت می‌شد.

از قول روح‌الله نقل شده ... پیشنهاد شد منبر بروم، استقبال کردم آن شب کم خوابیدم، نه از ترس مواجه شدن با مردم، بلکه به خود فکر می‌کردم فردا باید روی منبری بنشینم که متعلق به رسول‌الله است.

از خدا خواستم مدد کند که از اولین تا آخرین منبری که خواهم رفت، هرگز سخنی نگویم که جمله‌ای از آن را باور نداشته باشم ... و این خواستن عهدی بود با خدا بستم، اولین منبرم طولانی شد، اما کسی را خسته نکرد ... و عده ای احسنت گفتند، وقتی به دل مراجعه کردم از احسنت گویی‌ها خوشم آمده بود، به همین خاطر دعوت دوم و سوم را رد کردم و چهار سال هرگز به هیچ منبری پا نگذاردم.

دوره دوم زندگی روح‌الله (از 1300ش-1320)

این دوره از زندگی روح‌الله با هجرت به قم آغاز شده است، با سیاست های دین‌زدایی رضاخان و تا 1320 ادامه دارد، در این دوره روح‌الله مشغول تحصیل و تدریس و تألیف کتاب و آشنایی با علمای برجسته مبارزی همچون حاج آقا نورالله اصفهانی و مدرس و برخی دیگر می باشد. در این دوره اختناق رضاخانی؛ هدف علما حفظ حوزه قم بود. اهمیت آن در آن زمان کمتر از تأسیس حکومت اسلامی در سال 57 نبود.

دوره سوم ( از 1320-1340)

این دوره از زندگی امام با 40 سالگی آغاز می‌شود و مصادف است با دو حادثه مهم، یعنی بروز جنگ جهانی دوم و اشغال ایران، خروج رضاخان از ایران و آغاز سلطنت محمدرضا. بنابر اعتقاد امام این زمان فرصت مناسبی برای قیام اصلاحی بود.

با همه کوشش ها و اقدامات روح‌الله قیام مورد نظر صورت نگرفت. امام در این دوره عالمی است کامل و جامع الشرایط، رهبری است هوشیار با پشتوانه دانش و بینش سیاسی با کوله‌باری از تجربه دوران 20 ساله رضاخانی، که شناخت کاملی از اوضاع ایران و جهان دارد، لذا با صدور بیانیه‌ای در 11 جمادی‌الثانی 1363ق/1323ش زمان مناسب قیام را یادآوری می‌کند: امروز، روزی است که نسیم روحانی وزیدن گرفته و برای قیام اصلاحی بهترین روز است، اگر مجال را از دست بدهید و قیام برای خدا نکنید و مراسم دینی را عودت ندهید، فرداست که مشتی هرزه‌گرد و شهوتران بر شما چیره و تمام آیین و شرف شما را دستخوش اغراض باطله خود کنند.

دوره چهارم زندگی امام (از 1340-1368)

این دوره همزمان با دو حادثه ناگوار آغاز می‌شود یکی رحلت آیت‌الله بروجردی (10 فروردین 1340) که ضایعه‌ای برای جهان اسلام و در عین حال رفع موانع برای دشمنان ایران و اسلام بود. دیگری رحلت آیت‌الله کاشانی قهرمان مبازره با استعمار انگلیس که روزگاری نامش لرزه بر اندام دشمنان ایران و اسلام می‌انداخت.

همزمان با تسلط امریکا بر امور مملکت، فشار بر رژیم برای اجرای اصلاحات آمریکایی افزایش یافت و در قالب اصلاحات ارضی و لایحه انجمنهای ایالتی و ولایتی با چشم‌اندازی ظاهراً مردم فریب رخ نمود ولی در باطن از اتحاد شومی خبر می داد و تسلط آمریکا و اسرائیل و عوامل آنها را بر کلیه شئون مملکت فراهم می‌کرد.


در این زمان امام در برابر اصلاحات آمریکایی به شدت ایستاد و رژیم شاه به تلافی، در دوم فروردین 1342 که مصادف بود با شهادت امام جعفر صادق (ع) به مدرسه فیضیه یورش برد. در این حادثه تعدادی شهید و مجروح شدند.

امام در پیامی به مناسبت چهلم فاجعه فیضیه دست به افشاگری زد : من مصمم هستم که از پای ننشینم تا دستگاه فاسد را به جای خود بنشانم. امام نطق تاریخی خود را در 13 خرداد 1342 در مدرسه فیضیه ایراد کرد و شاه فرمان خاموش کردن فریاد امام را صادر کرد. در شامگاه 14 خرداد امام دستگیر و به زندان قصر منتقل شد.

صبح 15 خرداد خبر دستگیری امام به تهران و سایر شهرها رسید و مردم به خیابانها ریخته با شعار یا مرگ یا خمینی به سوی کاخ شاه به حرکت درآمدند و قیام با شدت سرکوب شد و به خون نشست.

قیام (15 خرداد 42) علی‌الظاهر با تبعید رهبر انقلاب به ترکیه و سپس عراق از جوشش و جنبش افتاد. واقعه مرموز شهادت آقا مصطفی فرزند امام در 56 روح تازه ای به جنبش دمید. چاپ مقاله‌ای توهین‌آمیز به امام و روحانیت در 17 دی ماه 1356 در روزنامه اطلاعات اعتراض شدید جامعه مذهبی را برانگیخت و قیام 19 دی ماه 1356 را به دنبال داشت.

مراسم چهلم شهدای 19 دی قم به صورت پیامی در تبریز و اصفهان و یزد و شیراز و شهرهای دیگر ادامه یافت و به کشتار فاجعه 17 شهریور 57 منجر شد همچنین فرار شاه و ورود امام را به وطن نوید داد.

مردم در پی استقبال بی سابقه خود در بهشت زهرا سخنرانی تاریخی امام خود را شنیدند و حکم سرنوشت‌ساز ایشان را در لغو حکومت نظامی در 21 بهمن 57 با جان دل گردن نهادند و در پیشگیری از حملات نیروهای رژیم با، مناطق حساس را سنگربندی و در مدت 24 ساعت مبارزه بی‌امان، طرحهای کودتاچیان را نقش بر آب و هرگونه فرصت را از آنها سلب کردند. و بالاخره پیروزی قیام 15 خرداد در شب 22 بهمن 57 به گوش رسید.

[آشنایی با دهه فجر انقلاب اسلامی]

از صبحدم 22 بهمن تا 13 خرداد 1368(رحلت امام) حوادث سنگین بیشماری با محدودیت و نقش خصمانه آمریکا و حمایت همه جانبه دول غربی با کمک گروهها و احزاب متعدد چپ و راست در ایران در مقابله با انقلاب اسلامی بروز کرد.

این حوادث آن قدر گسترده بود که در این مختصر نمی‌گنجد، فقط در یک جمله می‌توان گفت هر کدام از آن حوادث به تنهایی می‌توانست مسیر انقلاب را منحرف کند و به شکست بکشاند، اما الطاف الهی و هوشمندی امام و وفاداری و آگاهی ملت ایران، تمام توطئه‌ها را خنثی کرد به گونه‌ای که ملت ایران، در سال 1368 در حالی که با پیکر مطهر امام خویش پس از 11 سال تحمل سختی‌ها و مشکلات وداع می‌کرد، جمعیت چندین برابر بیشتر از لحظه ورود بود.

 

.دانلود وصیت نامه سیاسی - الهی امام

 

دانلود فیلم خاطرات پزشکان امام

 

کانون فرهنگی جوانان انصار المهدی ...
ما را در سایت کانون فرهنگی جوانان انصار المهدی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : جوانان انصار المهدی ansarolmahdi بازدید : 601 تاريخ : سه شنبه 16 خرداد 1391 ساعت: 2:52

ماه مبارک رمضان 1390

جلسه قرآن هفتگی 1390

جلسه قرآن هفتگی 1391

جلسه ماهانه صندوق قرض الحسنه

 

 

 


جلسه قرآن مورخ 91/3/26 کهقرار بود منزل شهیدان خدایی بر گزار شود به منزل آقای اکبر خدایی انتقال یافت

آدرس :خ.شهید حیدری , ک.شهید معینی , پ.24

کانون فرهنگی جوانان انصار المهدی ...
ما را در سایت کانون فرهنگی جوانان انصار المهدی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : جوانان انصار المهدی ansarolmahdi بازدید : 834 تاريخ : 13 خرداد 1391 ساعت: 2:30

1.                        مبلغ ماهیانه به ازاء هر نفر 150000ريال طی 30 قسط

2.                        مبلغ وام پرداختی به هر نفر 4500000ريال

3.                        به وام های عتبات هیچ گونه کارمزد تعلق نمی گیرد

4.                        حداکثر ثبت نام هر خانواده 4 نفر می باشد

5.                        قرعه کشی به صورت ماهیانه انجام می شود (تذکر مهم: کسانی که اقساط خود را پرداخت نکرده باشند در قرعه کشی همان ماه شرکت داده نمی شوند)                                                                                  

6.                        ماه اول قرعه کشی انجام نمی شود و مبلغ جمع آوری شده ذخیره می شود برای کسری های ماه های آینده واز ماه دوم قرعه کشی انجام شده و در هر ماه به دونفر وام پرداخت می شود

7.                        جهت پرداخت وام دریافت یک فقره چک بانکی حامل الزامی است

8.                        زمان پر داخت اقساط  وقرعه کشی جمعه آخر هر ماه همزمان با جلسات صندوق قرض الحسنه می باشد(جهت دریافت برنامه جلسات صندوق کلیک کنید)

9.                        شرایط انصراف : موجودی هر فرد تا آخر 30 ماه نزد صندوق امانت می ماند و بعد از پرداخت آخرین وام موجودی پرداخت خواهد شد

کانون فرهنگی جوانان انصار المهدی ...
ما را در سایت کانون فرهنگی جوانان انصار المهدی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : جوانان انصار المهدی ansarolmahdi بازدید : 1056 تاريخ : 13 خرداد 1391 ساعت: 2:30

صندوق همیاری کانون فرهنگی جوانان انصار المهدی "عج"

این صندوق با سهام گزاری اعضاء کانون فرهنگی جوانان انصار المهدی "عج" با هدف گره گشایی و رفع نیاز ضروری در زمینه های مختلف از جمله وام ازدواج و.. با نیّت همیاری تشکیل گردیده و از اردیبهشت سال 1383با یاری خداوند متعال و عضویت خانواده های فامیلی با شرایط زیر شروع به فعالیت نمود

1)     افتتاح حساب :  مبلغ 200,000ريال

2)     مبلغ ماهیانه : مبلغ 30,000ريال

3)     جلسات صندوق : جمعه آخر هر ماه بر گزار می شود(جهت دریافت برنامه جلسات صندوق کلیک کنید)

4)     پرداخت ماهیانه : کلیه اعضاء موظفند تا پایان هر ماه ماهیانه خود را پرداخت نمایند

5)     شرایط انصراف از صندوق : اعضاء می توانند جهت بستن حساب , انصراف خود را کتباً به مسئول صندوق اعلام نمایند و صندوق نیز موظف است ظرف حداکثر یک ماه نسبت به پرداخت کل موجودی آنان اقدام نماید

شرایط پرداخت وام صندوق همیاری کانون فرهنگی جوانان انصار المهدی "عج"

بند-1)                   پرداخت وام بر اساس قرعه کشی اوالیه و به ترتیب نوبت  از شماره 1 تا نفر آخر هر ماهه به یک نفر ودر صورت کافی بودن موجودی صندوق به دو نفر پرداخت می شود.

بند-2)                   مبلغی از موجودی کل صندوق با توافق شورای صندوق جهت وام ضروری و حل مشکلات ذخیره و الباقی جهت وام نوبتی پرداخت می گردد

بند-3)                   هدیه وام های نوبتی 2 درصد که این هدیه جهت خرید جوایز و امورات فرهنگی کانون هزینه می شود

بند-4)                   اقساط وام به اعضائی که ماهیانه ی خود را منظم و سر موعد و بدون تاخیر پرداخت نمایند 15 قسط و سه برابر موجودی عضو وام پرداخت می شود و به اعضائی که ماهیانه ی خود را با تاخیر و نامنظم پرداخت نمایند در 10 قسط و دوبرابر موجودی عضو پرداخت می شود

بند-5)                   جهت پرداخت وام داشتن معرف  از اعضاء صندوق و تحویل یک چک بانکی یا سفته به مبلغ وام ضروری می باشد .ضمناً چک های دریافتی حامل بوده و امضاء معرف در پشت چک یا سفته الزامی است.

بند-6)                   سقف پرداخت وام حداکثر مبلغ 6,000,000ريال و به اعضائی که موجودی حساب آنها کمتر از 1,000,000ريال باشد وام تعلق نمی گیرد(در صورت رساندن موجودی حساب به سقف حداقل 1,000,000ريال تاقبل از موعد پرداخت وام می توانند در نوبت خود وام دریافت نمایند)

کانون فرهنگی جوانان انصار المهدی ...
ما را در سایت کانون فرهنگی جوانان انصار المهدی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : جوانان انصار المهدی ansarolmahdi بازدید : 913 تاريخ : 14 خرداد 1391 ساعت: 2:10

کانون فرهنگی جوانان انصار المهدی ...
ما را در سایت کانون فرهنگی جوانان انصار المهدی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : جوانان انصار المهدی ansarolmahdi بازدید : 606 تاريخ : دوشنبه 15 خرداد 1391 ساعت: 21:22

کانون فرهنگی جوانان انصار المهدی ...
ما را در سایت کانون فرهنگی جوانان انصار المهدی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : جوانان انصار المهدی ansarolmahdi بازدید : 542 تاريخ : سه شنبه 14 شهريور 1391 ساعت: 19:45

جلسه قرآن به مناسبت شب شهادت امام جعفر صادق"ع" منزل آقای حسین پور عباسی به صرف شام

آدرس: فلکه لاله نبش خیابان گاز سابق , جنب گل فروشی پیوند , کوچه شهید برهانی(91/6/21)

لطفآ مشکلات سایت و همچنین نظرات انتقادات و پیشنهادات خود را از اینجا با ما در میان بگزارید

 

کانون فرهنگی جوانان انصار المهدی ...
ما را در سایت کانون فرهنگی جوانان انصار المهدی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : جوانان انصار المهدی ansarolmahdi بازدید : 489 تاريخ : سه شنبه 14 شهريور 1391 ساعت: 19:39



حضرت امام علی النقی الهادی (ع )
تولد امام دهم شيعيان حضرت امام علی النقی (ع ) را نيمه ذيحجه سال 212 هجری قمری نوشته اند . پدر آن حضرت ، امام محمد تقی جوادالائمه (ع ) و مادرش سمانه از زنان درست کردار پاکدامنی بود که دست قدرت الهی او را برای تربيت مقام ولايت و امامت مأمور کرده بود ، و چه نيکو وظيفه مادری را به انجام رسانيد و بدين مأموريت خدايی قيام کرد . نام آن حضرت - علی - کنيه آن امام همام " ابوالحسن " و لقبهای مشهور آن حضرت " هادي " و " نقي " بود . حضرت امام هادی (ع ) پس از پدر بزرگوارش در سن 8 سالگی به مقام امامت رسيد و دوران امامتش 33 سال بود . در اين مدت حضرت علی النقی (ع ) برای نشر احکام اسلام و آموزش و پرورش و شناساندن مکتب و مذهب جعفری و تربيت شاگردان و اصحاب گرانقدر گامهای بلند برداشت . نه تنها تعليم و تعلم و نگاهبانی فرهنگ اسلامی را امام دهم (ع ) در مدينه عهده دار بود ، و لحظه ای از آگاهانيدن مردم و آشنا کردن آنها به حقايق مذهبی نمي آسود ، بلکه در امر به معروف و نهی از منکر و مبارزه پنهان و آشکار با خليفه ستمگر وقت - يعنی متوکل عباسی - آنی آسايش نداشت . به همين جهت بود که عبدالله بن عمر والی مدينه بنا بر دشمنی ديرينه و بدخواهی درونی ، به متوکل خليفه زمان خود نامه ای خصومت آميز نوشت ، و به آن امام بزرگوار تهمتها زد ، و نسبتهای ناروا داد و آن حضرت را مرکز فتنه انگيزی و حتی ستمکاری وانمود کرد و در حقيقت آنچه در شأن خودش و خليفه زمانش بود به آن امام معصوم (ع ) منسوب نمود ، و اين همه به جهت آن بود که جاذبه امامت و ولايت و علم و فضيلتش مردم را از اطراف جهان اسلام به مدينه مي کشانيد و اين کوته نظران دون همت که طالب رياست ظاهری و حکومت مادی دنيای فريبنده بودند ، نمي توانستند فروغ معنويت امام را ببينند . و نيز " مورخان و محدثان نوشته اند که امام جماعت حرمين ( = مکه و مدينه ) از سوی دستگاه خلافت ، به متوکل عباسی نوشت : اگر تو را به مکه و مدينه حاجتی است ، علی بن محمد ( هادی ) را از اين ديار بيرون بر ، که بيشتر اين ناحيه را مظيع و منقاد خود گردانيده است " . اين نامه و نامه حاکم مدينه نشان دهنده نفوذ معنوی امام هادی (ع ) در سنگر مبارزه عليه دستگاه جبار عباسی است . از زمان حضرت امام محمد باقر (ع ) و امام جعفر صادق (ع ) و حوزه چهار هزار نفری آن دوران پربار ، شاگردانی در قلمرو اسلامی تربيت شدند که هر يک مشعلدار فقه جعفری و دانشهای زمان بودند ، و بدين سان پايه های دانشگاه جعفری و موضع فرهنگ اسلامی ، نسل به نسل نگهبانی شد و امامان شيعه ، از دوره حضرت رضا (ع ) به بعد ، از جهت نشر معارف جعفری آسوده خاطر بودند ، و اگر اين فرصت مغتنم در زمان امام جعفر صادق (ع ) پيش نيامده بود ، معلوم نبود سرنوشت اين معارف مذهبی به کجا مي رسيد ؟ به خصوص که از دوره زندانی شدن حضرت موسی بن جعفر (ع ) به بعد ديگر چنين فرصتهای وسيعی برای تعليم و نشر برای امامان بزرگوار ما - که در برابر دستگاه عباسی دچار محدوديت بودند و تحت نظر حاکمان ستمکار - چنان که بايد و شايد پيش نيامد . با اين همه ، دوستداران اين مکتب و ياوران و هواخواهان ائمه طاهرين - در اين سالها به هر وسيله ممکن ، برای رفع اشکالات و حل مسائل دينی خود ، و گرفتن دستور عمل و اقدام - برای فشرده تر کردن صف مبارزه و پيشرفت مقصود و در هم شکستن قدرت ظاهری خلافت به حضور امامان والاقدر مي رسيدند و از سرچشمه دانش و بينش آنها ، بهره مند مي شدند و اين دستگاه ستمگر حاکم و کارگزارانش بودند که از موضع فرهنگی و انقلابی امام پيوسته هراس داشتند و نامه حاکم مدينه و مانند آن ، نشان دهنده اين هراس هميشگی آنها بود . دستگاه حاکم ، کم کم متوجه شده بود که حرمين ( مکه و مدينه ) ممکن است به فرمانبری از امام (ع ) درآيند و سر از اطاعت خليفه وقت درآورند . بدين جهت پيک در پيک و نامه در پی نامه نوشتند ، تا متوکل عباسی دستور داد امام هادی (ع ) را از مدينه به سامرا - که مرکز حکومت وقت بود - انتقال دهند . متوکل امر کرد حاجب مخصوص وی حضرت هادی (ع ) را در نزد خود زندانی کند و سپس آن حضرت را در محله عسکر سالها نگاه دارد تا همواره زندگی امام ، تحت نظر دستگاه خلافت باشد . برخی از بزرگان مدت اين زندانی و تحت نظر بودن را - بيست سال - نوشته اند . پس از آنکه حضرت هادی (ع ) به امر متوکل و به همراه يحيی بن هرثمه که مأمور بردن حضرت از مدينه بود ، به سامرا وارد شد ، والی بغداد اسحاق بن ابراهيم طاهری از آمدن امام (ع ) به بغداد با خبر شد ، و به يحيی بن هرثمه گفت : ای مرد ، اين امام هادی فرزند پيغمبر خدا (ص ) مي باشد و مي دانی متوکل نسبت به او توجهی ندارد اگر او را کشت ، پيغمبر (ص ) در روز قيامت از تو بازخواست مي کند . يحيی گفت : به خدا سوگند متوکل نظر بدی نسبت به او ندارد . نيز در سامرا ، متوکل کارگزاری ترک داشت به نام وصيف ترکی . او نيز به يحيی سفارش کرد در حق امام مدارا و مرحمت کند . همين وصيف خبر ورود حضرت هادی را به متوکل داد . از شنيدن ورود امام (ع ) متوکل به خود لرزيد و هراسی ناشناخته بر دلش چنگ زد . از اين مطالب که از قول يحيی بن هرثمه مأمور جلب امام هادی (ع ) نقل شده است درجه عظمت و نفوذ معنوی امام در متوکل و مردان درباری به خوبی آشکار مي گردد ، و نيز اين مطالب دليل است بر هراسی که دستگاه ستمگر بغداد و سامرا از موقعيت امام و موضع خاص او در بين هواخواهان و شيعيان آن حضرت داشته است . باری ، پس از ورود به خانه ای که قبلا در نظر گرفته شده بود ، متوکل از يحيی پرسيد : علی بن محمد چگونه در مدينه مي زيست ؟ يحيی گفت : جز حسن سيرت و سلامت نفس و طريقه ورع و پرهيزگاری و بي اعتنايی به دنيا و مراقبت بر مسجد و نماز و روزه از او چيزی نديدم ، و چون خانه اش را - چنانکه دستور داده بودی - بازرسی کردم ، جز قرآن مجيد و کتابهای علمی چيزی نيافتم . متوکل از شنيدن اين خبر خوشحال شد ، و احساس آرامش کرد . با آنکه متوکل از دشمنان سرسخت آل علی (ع ) بود و بنا به دستور او بر قبر منور حضرت سيدالشهداء (ع ) آب بستند و زيارت کنندگان آن مرقد مطهر را از زيارت مانع شدند ، و دشمنی يزيد و يزيديان را نسبت به خاندان رسول اکرم (ص ) تازه گردانيدند ، با اين همه در برابر شکوه و هيبت حضرت هادی (ع ) هميشه بيمناک و خاشع بود . مورخان نوشته اند : مادر متوکل نسبت به مقام امام علی النقی (ع ) اعتقادی به سزا داشت . روزی متوکل مريض شد و جراحتی پيدا کرد که اطباء از علاجش درماندند . مادر متوکل نذر کرد اگر خليفه شفا يابد مال فراوانی خدمت حضرت هادی (ع ) هديه فرستد . در اين ميان به فتح بن خاقان که از نزديکان متوکل بود گفت : يک نفر را بفرست که از علی بن محمد درمان بخواهد شايد بهبودی يابد . وی کسی را خدمت آن حضرت فرستاد امام هادی فرمود : فلان دارو را بر جراحت او بگذاريد به اذن خدا بهبودی حاصل مي شود . چنين کردند ، آن جراحت بهبودی يافت . مادر متوکل هزار دينار در يک کيسه چرمی سر به مهر خدمت امام هادی (ع ) فرستاد . اتفاقا چند روزی از اين ماجرا نگذشته بود که يکی از بدخواهان به متوکل خبر داد دينار فراوانی در منزل علی بن محمد النقی ديده شده است . متوکل سعيد حاجب را به خانه آن حضرت فرستاد . آن مرد از بالای بام با نردبان به خانه امام رفت . وقتی امام متوجه شد ، فرمود همان جا باش چراغ بياورند تا آسيبی به تو نرسد . چراغی افروختند . آن مرد گويد : ديدم حضرت هادی به نماز شب مشغول است و بر روی سجاده نشسته . امام فرمود : خانه در اختيار توست . آن مرد خانه را تفتيش کرد . چيزی جز آن کيسه ای که مادر متوکل به خانه امام فرستاده بود و کيسه ديگری سر به مهر در خانه وی نيافت ، که مهر مادر خليفه بر آن بود . امام فرمود : زير حصير شمشيری است آن را با اين دو کيسه بردار و به نزد متوکل بر . اين کار ، متوکل و بدخواهان را سخت شرمنده کرد . امام که به دنيا و مال دنيا اعتنايی نداشت پيوسته با لباس پشمينه و کلاه پشمی روی حصيری که زير آن شن بود مانند جد بزرگوارش علی (ع ) زندگی مي کرد و آنچه داشت در راه خدا انفاق مي فرمود . با اين همه ، متوکل هميشه از اينکه مبادا حضرت هادی (ع ) بر وی خروج کند و خلافت و رياست ظاهری بر وی به سر آيد بيمناک بود . بدخواهان و سخن چينان نيز در اين امر نقشی داشتند . روزی به متوکل خبر دادند که : " حضرت علی بن محمد در خانه خود اسلحه و اموال بسيار جمع کرده و کاغذهای زياد است که شيعيان او ، از اهل قم ، برای او فرستاده اند " . متوکل از اين خبر وحشت کرد و به سعيد حاجب که از نزديکان او بود دستور داد تا بي خبر وارد خانه امام شود و به تفتيش بپردازد . اين قبيل مراقبتها پيوسته - در مدت 20سال که حضرت هادی (ع ) در سامره بودند - وجود داشت . و نيز نوشته اند : " متوکل عباسی سپاه خود را که نود هزار تن بودند از اتراک و در سامرا اقامت داشتند امر کرد که هر کدام توبره اسب خود را از گل سرخ پر کنند ، و در ميان بيابان وسيعی ، در موضعی روی هم بريزند . ايشان چنين کردند . و آن همه به منزله کوهی بزرگ شد . اسم آن را تل " مخالي " نهادند آنگاه خليفه بر آن تل بالا رفت و حضرت امام علی النقی ( عليه السلام ) را نيز به آنجا طلبيد و گفت : شما را اينجا خواستم تا مشاهده کنيد سپاهيان من را . و از پيش امر کرده بود که لشکريان با آرايشهای نظامی و اسلحه تمام و کمال حاضر شوند ، و غرض او آن بود که شوکت و اقتدار خود را بنماياند ، تا مبادا آن حضرت يا يکی از اهل بيت او اراده خروج بر او نمايند " . در اين مدت 20سال زندگی امام هادی (ع ) در سامرا ، به صورتهای مختلف کارگزاران حکومت عباسی ، مستقيم و غير مستقيم ، چشم مراقبت بر حوادث زندگی امام و رفت و آمدهايی که در اقامتگاه امام (ع ) مي شد ، داشتند از جمله : " حضور جماعتی از بنی عباس ، به هنگام فوت فرزند امام دهم ، حضرت سيد محمد - که حرم مطهر وی در نزديکی سامرا ( بلد ) معروف و مزار است - ياد شده است . اين نکته نيز مي رساند که افرادی از بستگان و مأموران خلافت ، همواره به منزل امام سر مي زده اند . "

اصحاب و ياران امام دهم (ع )
در ميان اصحاب امام دهم ، برمي خوريم به چهره هايی چون " علی بن جعفر ميناوي " که متوکل او را به زندان انداخت و مي خواست بکشد . ديگر اديب معروف ، ابن سکيت که متوکل او را شهيد کرد . و علت آن را چنين نوشته اند که دو فرزند متوکل خليفه عباسی در نزد ابن سکيت درس مي خواندند . متوکل از طريق فرزندان خود کم کم ، متوجه شد که ابن سکيت از هواخواهان علی (ع ) و آل علی (ع ) است . متوکل که از دشمنان سرسخت آل علی (ع ) بود روزی ابن سکيت را به حضور خود خواست و از وی پرسيد : آيا فرزندان من شرف و فضيلت بيشتر دارند يا حسن و حسين فرزندان علی (ع ) ؟ ابن سکيت که از شيعيان و دوستداران باوفای خاندان علوی بود ، بدون ترس و ملاحظه جواب داد : فرزندان تو نسبت به امام حسن (ع ) و امام حسين (ع ) که دو نوگل باغ بهشت و دو سيد جنت ابدی الهي اند قابل قياس و نسبت نيستند . فرزندان تو کجا و آن دو نور چشم ديده مصطفی کجا ؟ آنها را با قنبر غلام حضرت (ع ) هم نمي توان سنجيد . متوکل از اين پاسخ گستاخانه سخت برآشفت . در همان دم دستور داد زبان ابن سکيت را از پشت سر درآوردند و بدين صورت آن شيعی خالص و يار راستين امام دهم (ع ) را شهيد کرد . ديگر از ياران حضرت هادی (ع ) حضرت عبدالعظيم حسنی است . بنا بر آنچه محدث قمی در منتهی الآمال آورده است : " نسب شريفش به چهار واسطه به حضرت امام حسن مجتبی عليه السلام منتهی مي شود ... " از اکابر محدثين و اعاظم علماء و زاهدان و عابدان روزگار خود بوده است و از اصحاب و ياران حضرت جواد (ع ) و حضرت امام هادی (ع ) بود . صاحب بن عباد رساله ای مختصر در شرح حال آن جناب نوشته . نوشته اند : " حضرت عبدالعظيم از خليفه زمان خويش هراسيد و در شهرها به عنوان قاصد و پيک گردش مي کرد تا به ری آمد و در خانه مردی از شيعيان مخفی شد ... " . " حضرت عبدالعظيم ، اعتقاد راسخی به اصل امامت داشت . چنين استنباط مي شود که ترس اين عالم محدث زاهد از قدرت زمان ، به خاطر زاهد بودن و حديث گفتن وی نبوده است ، بلکه به علت فرهنگ سياسی او بوده است . او نيز مانند ديگر داعيان بزرگ و مجاهد حق و عدالت ، برای نشر فرهنگ سياسی صحيح و تصحيح اصول رهبری در اجتماع اسلامی مي کوشيده است ، و چه بسا از ناحيه امام ، به نوعی برای اين کار مأموريت داشته است . زيرا که نمي شود کسی با اين قدر و منزلت و ديانت و تقوا ، کسی که حتی عقايد خود را بر امام عرضه مي کند تا از درست بودن آن عقايد ، اطمينان حاصل کند - به طوری که حديث آن معروف است - اعمال او ، به ويژه اعمال اجتماعی و موضعی او ، بر خلاف نظر و رضای امام باشد . حال چه به اين رضايت تصريح شده باشد ، يا خود حضرت عبدالعظيم با فرهنگ دينی و فقه سياسی بدان رسيده باشد " .

صورت و سيرت حضرت امام هادی (ع )
حضرت امام دهم (ع ) دارای قامتی نه بلند و نه کوتاه بود . گونه هايش اندکی برآمده و سرخ و سفيد بود . چشمانش فراخ و ابروانش گشاده بود . امام هادی (ع ) بذل و بخشش بسيار مي کرد . امام آن چنان شکوه و هيبتی داشت که وقتی بر متوکل خليفه جبار عباسی وارد مي شد او و درباريانش بي درنگ به پاس خاطر وی و احترامش برمي خاستند . خلفايی که در زمان امام (ع ) بودند : معتصم ، واثق ، متوکل ، منتصر ، مستعين ، معتز ، همه به جهت شيفتگی نسبت به قدرت ظاهری و دنيای فريبنده با خاندان علوی و امام همام حضرت هادی دشمنی ديرينه داشتند و کم و بيش دشمنی خود را ظاهر مي کردند ولی همه ، به خصال پسنديده و مراتب زهد و دانش امام اقرار داشتند ، و اين فضيلتها و قدرتهای علمی و تسلط وی را بر مسائل فقهی و اسلامی به تجربه ، آزموده و مانند نياکان بزرگوارش (ع ) در مجالس مناظره و احتجاج ، وسعت دانش وی را ديده بودند . شبها اوقات امام (ع ) پيوسته به نماز و طاعت و تلاوت قرآن و راز و نياز با معبود مي گذشت . لباس وی جبه ای بود خشن که بر تن مي پوشيد و زير پای خود حصيری پهن مي کرد . هر غمگينی که بر وی نظر مي کرد شاد مي شد . همه او را دوست داشتند . هميشه بر لبانش تبسم بود ، با اين حال هيبتش در دلهای مردم بسيار بود .

شهادت امام هادی (ع )
امام دهم ، حضرت هادی (ع ) در سال 254هجری به وسيله زهر به شهادت رسيد . در سامرا در خانه ای که تنها فقط فرزندش امام حسن عسکری بر بالين او بود . معتمد عباسی امام دهم را مسموم کرد . از اين سال امام حسن عسکری پيشوای حق شد و بار تعهد امامت را بر دوش گرفت . و در همان خانه ای که در آن بيست سال زندانی و تحت نظر بود ، سرانجام به خاک سپرده شد .

زن و فرزندان امام هادی (ع )
حضرت هادی (ع ) يک زن به نام سوسن يا سليل و پنج فرزند داشته است . 1 - ابومحمد حسن عليه السلام ( امام عسکری (ع ) يازدهمين اختر تابناک ولايت و امامت است ) . 2 - حسين . 3 - سيد محمد که يک سال قبل از پدر بزرگوارش فوت کرد ، جوانی بود آراسته و پرهيزگار که بسياری گمان مي کردند مقام ولايت به وی منتقل خواهد شد . قبر مطهرش که مزار شيعيان است در نزديکی سامرا مي باشد . 4 - جعفر . 5 - عايشه ، يا به نقل شادروان شيخ عباس قمي " عليه "

کانون فرهنگی جوانان انصار المهدی ...
ما را در سایت کانون فرهنگی جوانان انصار المهدی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : جوانان انصار المهدی ansarolmahdi بازدید : 566 تاريخ : سه شنبه 16 خرداد 1391 ساعت: 9:54

پژوهشگر روزنامه كيهان گفت: شاهين نجفي در دوره اصلاحات گروه هاي زيرزميني موسيقي رپ را در رشت و تهران ترتيب مي داد و در سال 84 از ترس مجازات بدليل ارتكاب جرائمي نظير همجنس گرايي به آلمان گريخت.

پیام فضلی نژاد در گفت و گو با خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، درباره ماهيت و پيشينه شاهين نجفي خواننده هتاك به امام هادي (ع)گفت: «شاهین نجفی» خواننده و سازنده کلیپ موهن علیه امام هادی(ع) که از دوره اصلاحات به راه‌اندازی گروه‌های موسیقی زیرزمینی در رشت و تهران پرداخت، یک «همجنس‌باز» است که به سبب اشاعه فحشا و فساد با شکایت شاکیان خصوصی شامل چند خانواده، دو بار در ایران دستگیر شد و سال 1384 از ترس مجازات سنگین کیفری به آلمان گریخت.

نجفی به سرعت با پسمانده‌های گروهک‌های ترویستی مانند «سازمان فدائیان خلق» و «سازمان مجاهدین» پیوند خورد و با پیوستن به گروه «تپش 2012» در تجمعات این گروهک‌های تروریستی علیه ایران در شهرهای «استکهلم» در سوئد و «اسن» در آلمان حضور یافت و به اجرای کنسرت در میتینگ‌های منافقین پرداخت.

پژوهشگر موسسه کیهان افزود: در سال 1387 که سازمان‌های مارکسیستی- تروریستی برای گسترش فعالیت‌های خود در دانشگاه‌های ایران می‌کوشیدند، «شاهین نجفی» نیز به همکاری با آنان پرداخت و توسط چند دانشجو در داخل ایران قصد یارگیری برای تروریست‌ها را داشت، اما آن زمان روزنامه «کیهان» پشت صحنه این پروژه را فاش کرد و در 8 مهرماه 1387 نوشت: «اخيراً برخي از وبلاگ هاي دانشجويي اپوزيسيون با گرايش ماركسيستي، بيانيه‌اي از يك گروه موسيقي با عنوان تپش 2012 منتشر كرده اند كه در آن از راه اندازي كمپين يكصد هزار امضاء خبر مي دهد.

وي با اشاره به ماهيت اين گروه تصريح كرد: اين گروه مبتذل خود را متشكل از تعدادي جوان ايراني و آلماني معرفي مي كند... اعضاي اين گروه هدف خود از تشكيل چنين محفلي را تلاش براي جمع‌آوري امضا و ارائه آن در سالروز حقوق بشر (10 دسامبر) به پارلمان اروپا در بروكسل اعلام كرده‌اند تا توجه مطبوعات و رسانه‌هاي بين‌المللي را به شرايط حاكم در ايران و به اصطلاح نارضايتي مردم جلب كند.»

فضلی نژاد با ارائه پیشنهادی به مسئولان قضایی کشور مبنی بر «درخواست بازداشت و استرداد نجفی توسط اینترپل» اظهار داشت: با توجه به سابقه این خواننده همجنس‌باز و اتهامات و جرائم وی که در حوزه سرزمینی ایران قبل از فرار واقع شده و توسط مراجع ذیصلاح قضایی کشور خودمان قابل رسیدگی کیفری می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌باشد، پیشنهاد می کنم که با تدبیر دادستان محترم کل کشور درخواست بازداشت و استرداد شاهین نجفی به ایران از کانال پلیس اینترپل داده شود. این خواننده هتاک باید در ایران به دست عدالت سپرده شود و این یک مطالبه مردمی است.

عضو مرکز پژوهش های موسسه کیهان با بازخوانی پیشینه فعالیت‌های این خواننده هتاک ادامه داد: وقتی شامگاه 27 بهمن 1389 آقای «حسین شریعتمداری» در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما از همکاری شهید «صانع ژاله» با روزنامه «کیهان» سخن گفت، رسانه‌های غربی چند ساعت را در شوک و بهت ناشی از این خبر به‌ سر بردند و فردای آن روز، جز واکنش‌های سراسیمه، کاری از دستشان ساخته نبود. اما، کمتر از 15 ساعت پس از مصاحبه مدیرمسئول روزنامه «کیهان»، تلویزیون‌های فارسی‌زبان اپوزیسیون برانداز و رسانه‌های کردی‌زبان ضدانقلاب برنامه‌های عادی خود را برای پخش یک «خبر ویژه» قطع کردند و با نشان دادن تیزری تبلیغاتی از یک ویدئو کلیپ (نماهنگ) گفتند «سلطان رپ ایران علیه حسین شریعتمداری می‌خواند!» و برخی از سایت‌های خبری اروپایی نیز تیتر زدند: «ساخت موسیقی اعتراضی توسط یک همجنس‌گرای مشهور درباره مدیر کیهان».

وي ادامه داد: در همان هنگام، جریان رسانه‌ای «فتنه سبز ماسونی» در سایت‌های «فیس بوک»، «تویتر» و «یوتیوب» صفحات ویژه‌ای را ساختند تا «نماهنگ» این «همجنس‌باز مشهور و سلطان رپ ایران» را به صورت ویژه و در گسترده‌ترین سطح ممکن منتشر کنند. سرانجام شامگاه 28 بهمن، تنها یک روز پس از گفتگوی ویژه تلویزیونی «حسین شریعتمداری»، نسخه کامل این نماهنگ در رسانه‌ها پخش شد.

فضلی نژاد اظهار داشت: نماهنگ «شهید سبز: صانع ژاله» با صدای «شاهین نجفی» که به «حسین شریعتمداری» به عنوان «پلیدترین انسان روی زمین» تقدیم شده است، تنها واکنش کارگزاران فتنه سبز به جدیدترین افتضاح و رسوایی سیاسی‌شان بود. 48 ساعت پیش از انتشار سخنان مدیرمسئول «کیهان» درباره خدمات ارزشمند شهید «صانع ژاله» به جمهوری اسلامی و در حالی که کارشناسان امنیتی سرنخ‌های متعددی را از نقش محوری «گروهک تروریستی مجاهدین خلق» (منافقین) برای ترور وی به دست آورده بودند، رسانه‌های وابسته به مثلث سرویس‌های جاسوسی CIA و موساد و MI6 پروژه «شهیدسازی» برای «سبزها» را کلید زدند. گرچه در ابتدا «رادیو فردا» حتی نام این «شهید جدید سبزها» را نمی‌دانست و به تعبیر آقای شریعتمداری خبر از «کشته شدن خانم ژاله صانعی به دست نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی» می‌داد!

نویسنده کتاب «ارتش سری روشنفکران» درباره بهره‌برداری سازمان‌های اطلاعاتی از خوانندگان همجنس‌باز و پروژه های ایرانی آنان گفت: برای نمونه پروژه جدید «شهیدسازی» از «صانع ژاله» توسط «سرویس ارتباطات استراتژیک آمریکا» که 2 وزارتخانه امور خارجه و دفاع با محوریت سازمان CIA آن را اداره می‌کنند، کلید خورد. این پروژه که هدفش مهندسی افکار عمومی از طریق «موسیقی اعتراضی- زیرزمینی» است، پیش از این در کودتاهای مخملی اروپای شرقی و مرکزی به اجرا درآمده بود و در هنگام قتل «ندا آقاسلطان» توسط گروه موسیقی «شاهین نجفی» اجرا شد.

فضلي نژاد همچنين با اشاره به حمايت آمريكا از اين خواننده هتاك، خاطرنشان كرد: چندی پیش نيز «هیلاری کلینتون» وزیر امور خارجه آمریکا دستور استمرار پروژه «جنبش رقص و دیپلماسی رپ» را در فرآیند «جنگ نرم» علیه ایران صادر کرد. بار گذشته نیز همین گروه فاسد وظیفه پیشبرد پروژه موسوم به «موسیقی ترور» را برعهده داشت و این‌بار نیز «شاهین نجفی» همجنس‌باز مشهور و شومن میتینگ‌های منافقین، به هتک حرمت معصومین و ائمه اطهار پرداخته است.

 

آنا: یک سایت شیعی جایزه اجرای حکم ارتداد خواننده هتاک ایرانی مقیم آلمان را ۱۰۰هزار دلار اعلام کرد.

سایت شیعه آنلاین برای اجرای حکم ارتداد «شاهین نجفی» خواننده هتاک ایرانی‌تبار مقیم آلمان، مبلغ "۱۰۰ هزار دلار" جایزه تعیین کرد.

براساس این گزارش، این مبلغ توسط یک بانی خیر از یکی از کشورهای عربی حوزه خلیج فارس تأمین شده است.

شاهین نجفی خواننده ایرانی مقیم آلمان است که اخیرا آهنگی به شدت توهین آمیز به امام هادی علیه السلام روانه بازار کرد و این اقدام به شدت خشم عاشقان اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام را بر انگیخته و قلبشان را به درد آورده است.

در پی انتشار این آهنگ توهین آمیز، حضرت آیت الله لطف الله صافی گلپایگانی از مراجع عظام تقلید شیعه، با صدور فتوایی حکم جسارت کنندگان به امام هادی (ع) را "ارتداد"اعلام کردند.

در عین حال حضرت آیت الله مکارم شیرازی از دیگر مراجع برجسته تشیع نیز در پاسخ به استفتائی در مورد توهین به ائمه و به ویژه امام هادی علیه السلام، حکم این اقدام را "ارتداد" اعلام کردند.

 

کانون فرهنگی جوانان انصار المهدی ...
ما را در سایت کانون فرهنگی جوانان انصار المهدی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : جوانان انصار المهدی ansarolmahdi بازدید : 525 تاريخ : سه شنبه 16 خرداد 1391 ساعت: 9:52

قرائت به سبک عبدلباسط توسط محمد حسین نقی زاده

نفر اول مسابقه برنامه تلوزیونی اسرا در بخش مصطفی اسماعیل

دانلود فایل تصویری

دانلود فایل صوتی تلاوت زیبا را قاری نوجوان آقای ابوالفضل طبسی

دانلود صوره تکویر توسط قاری نوجوان دانلود فایل صوتی

دانلود فایل تصویری

چند تلاوت از جواد فروغی

سوره حمد

سوره حمد و امن رسول

سوره ضحی

تین و علق

سوره بلد

سوره انفطار

سوره غاشیه

سوره توحید

سوره زلزال

سوره طارق

سوره های نصر توحید و کوثر

سوره تکویر

سوره زمر به سبک استاد طبلاوی

سوره حمد سبک شحات انور

چند فایل تصویری

تلاوت1

تلاوت 2

تلاوت 3

تواشیح(فایل های قبلی از نوجوانی جواد فروغی بودند)

منابع:سایت آپارات,سایت شحات انور و سایت اختصاصی جواد فروغی

کانون فرهنگی جوانان انصار المهدی ...
ما را در سایت کانون فرهنگی جوانان انصار المهدی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : جوانان انصار المهدی ansarolmahdi بازدید : 5797 تاريخ : سه شنبه 14 شهريور 1391 ساعت: 20:08

 
مقدمه

ورود به مبحث درس

طرق وقف در آخر کلمات ( ابدال – اسکان)

وقف : ا سکان

علائم وقف

همزه وصل

ادامه همزه وصل

انواع قرائات و روش ترتیل

انواع قرائات تحقیق و تدویر

تحدید یا حدر

حرکات کوتاه و کشیده

اسامی حروف

تلفظ حروف

تلفظ حروف

تلفظ ض - ظا

تلفظ حروف (ع – غ – و)

صفات حروف

قلقله، لین ، غنّه

تفخیم و ترقیق

تفخیم و ترفیق را

ادغام و انواع آن

احکام نون ساکنه

احکام تنوین و نون ساکنه

اقلاب و اخفاء

احکام میم ساکنه

سکت

انواع مد

منفصل و عارض

مد لازم ، مد لین

کانون فرهنگی جوانان انصار المهدی ...
ما را در سایت کانون فرهنگی جوانان انصار المهدی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : جوانان انصار المهدی ansarolmahdi بازدید : 615 تاريخ : سه شنبه 16 خرداد 1391 ساعت: 9:48

 
نبایدهای انتخابات 15 اردیبهشت

خبرگزاری فارس:رقابت اصلی دردور دوم در اغلب حوزه ها، رقابت میان نامزدها و طیف های اصولگرا خواهدبود نه غیرآن. بنابراین نباید فراموش شود که این رقابت، رقابت درون گروهی است و نبایدبه تخریب، تنش و چالش میان جریان های اصولگرا منجر شود.
 


اردیبهشت روز برگزاری دور دوم انتخابات مجلس نهم، همچون زمان برگزاری دیگر انتخابات کشور، سر خواهد رسید و مردم در پای صندوق های رأی انتخاب خود را اعلام خواهند کرد؛ اما مهم آن است که انتخابات به بهترین وضع موجود برگزار شود.

یکی از ملاحظات برای رسیدن به بهترین ها، توجه به نبایدهاست! این دور انتخاب از شرایط و ویژگی هایی برخوردار است که از دل آن نبایدهایی بیرون می آید که توجه به آن می تواند در شکل گیری انتخاباتی مطلوب موثر باشد.

1- اولین نکته آن است که این دور از انتخابات کم اهمیت جلوه نکند! چرا که این کم اهمیتی موجب کم توجهی شده و در نتیجه کار رها شده و فعالیت مناسبی برای برگزاری باشکوه آن صورت نخواهد گرفت. باید توجه داشت که تکلیف حداقل 65 کرسی مجلس که حدود 20 درصد آن خواهد بود در این مرحله مشخص می شود و این سطح از انتخاب تأثیر بسزایی در توانمندی مجلس آینده خواهد گذاشت.

ضمن آنکه باید توجه کرد که بخش عمده سرنوشت ترکیب مجلس آینده منوط به چگونگی انتخاب ملت در این دور است و رفتار انتخاباتی مردم در دور دوم، ترکیب مجلس آتی را مشخص خواهد کرد. ترکیبی که می تواند ثمرات بسزایی را برای آینده کشور به همراه داشته باشد.مخاطب این نباید انتخاباتی، هم مردم هستند و هم مسئولان، هم احزاب و گروه های سیاسی و هم شخصیت های تأثیرگذار و گروه های مرجع، هم رسانه های مکتوب و هم رسانه ملی!

مردم، احزاب و گروه های سیاسی، شخصیت ها و رسانه ها نباید انتخابات را پایان یافته قلمداد کنند و با عدم جنب وجوش و آمادگی برای رقابت انتخاباتی از شور انتخابات بکاهند و با بی توجهی، تنور انتخابات را سرد کنند.

2- دومین ملاحظه برای دور دوم انتخابات آن است که اغلب راه یافتگان به این مرحله، نامزدهای طیف های مختلف اصولگرا هستند که اکثریت ایشان به چارچوب تفکر اصولگرایی اعتقاد دارند؛ لذا جریان های رقیب به دلیل نداشتن فرصت موفقیت در دور دوم، انگیزه چندانی برای حضور در رقابت انتخاباتی 15 اردیبهشت ندارند. این مسئله، بخش عمده ای از مسئولیت برگزاری باشکوه انتخابات را بر دوش جریان اصولگرا قرار داده است، لذا جریان اصولگرا نباید از زیر سنگینی بار برگزاری این دور از انتخابات شانه خالی کند و ضروری است تمام توان خود را برای برگزاری پرشور انتخابات دور دوم به میدان آورد.

3- نکته دیگر آنکه رقابت اصلی در دور دوم در اغلب حوزه ها، رقابت میان نامزدها و طیف های اصولگرا خواهد بود نه میان اصولگرایان و غیراصولگرایان. این وضعیت، ملاحظاتی را برای جریان های اصولگرا و هواداران آن ایجاد می کند. از جمله آنکه نباید فراموش شود که این رقابت، رقابت درون گروهی است و نباید به تخریب، تنش و چالش میان جریان های اصولگرا منجر شود. هرچند تلاش ها برای رسیدن به وحدت در دور اول انتخابات به نتیجه نرسید و این تلاش ها در دور دوم نیز ناکام ماند و دو طیف اصلی جبهه متحد و جبهه پایداری برگزارکننده رقابت انتخاباتی دور دوم خواهند بود، اما نباید فراموش کرد که این تکثر و رقابت در سطح تاکتیکی(فروع) بوده نه در سطح راهبردی(اصول) و در صورت پیروزی هر یک از طرف های رقابت، در مجموع این گفتمان اصولگرایی است که بر قوه مقننه سایه خواهد گسترد.

4- یکی دیگر از نبایدهای ضروری این دور از انتخابات، فراموش نکردن ترفندهای دشمنان است. دشمنان خارجی و ایادی داخلی آن هرچند آنچنان ضربه مهلکی از ملت ایران در روز 12 اسفند خورده اند که هنوز مغموم و منفعل و حیران مانده اند، اما این بدان معنا نیست که برای انتخابات آتی برنامه ای ندارند.

مهم ترین برنامه دشمنان ملت، تلاش برای کم رنگ برگزار کردن انتخابات دور دوم است تا شاید بتوانند با فضاسازی تبلیغاتی، کمی از بزرگی حماسه 12 اسفند بکاهند! تلاش برای رو در رو قرار دادن طیف های اصولگرا و تبدیل رقابت انتخاباتی و به منازعه و درگیری و احیاناً خشنودی از ورود افرادی ناکارآمدتر به مجلس و جلوگیری از انتخاب اصلح، گوشه ای از این ترفندهاست که ملت و مسئولان بصیر جمهوری اسلامی ان شاءالله از شناخت این ترفندها غفلت نمی ورزند و با هوشیاری خود مانع تحقق آمال و آرزوهای خیالی دشمنان خواهند شد.
 

کانون فرهنگی جوانان انصار المهدی ...
ما را در سایت کانون فرهنگی جوانان انصار المهدی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : جوانان انصار المهدی ansarolmahdi بازدید : 697 تاريخ : سه شنبه 16 خرداد 1391 ساعت: 9:47

1

2

3

 

4

5

 

6

7

 

8

9

 

10

11

 

12

13

 

14

15

 

16

17

 

18

19

 

20

21

 

22

23

 

24

25

 

26

27

 

28

29

 

30

31

 

32

2

 

33

34

 

35

36

 

38

39

 

40

41

 

42

43

 

44

45

 

46

47

 

48

49

 

50

51

 

52

53

 

54

55

 

56

57

 

58

59

 

60

61

62

63

 

64

65

 

66

67

 

68

69

 

70

71

 

72

73

 

74

75

 

76

77

 

78

79

 

80

81

 

82

83

 

84

85

 

86

87

 

88

89

 

90

91

 

92

93

 

94

95

 

96

97

 

98

99

 

100

101

 

102

103

 

104

105

 

106

107

 

108

109

 

110

111

 

112

113

 

114

 

منبع رادیو قرآن

کانون فرهنگی جوانان انصار المهدی ...
ما را در سایت کانون فرهنگی جوانان انصار المهدی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : جوانان انصار المهدی ansarolmahdi بازدید : 471 تاريخ : سه شنبه 16 خرداد 1391 ساعت: 9:45

* تلفظ صحيح ده حرف متفاوت با فارسي

1) «ثاء»

به صورت نوک زباني ادا مي شود يعني در حالي که نوک زبان با دندادنهاي جلو در بالاي آرواره تماس دارد هوا را به بيرون مي دميم که نبايد صداي سوت شنيده شود.

2) «حاء»

باگرفتگي در حلق ادا مي شود مانند کسي که مي خواهد پوست تخمه را با فشار هوا ازحلق خارج کند.(از وسط حلق ادا مي شود)

3) «ذال»

مانند حرف ثاء نرم ونوک زباني ادا مي شود.

4) «صاد»

مانند سين ولي پر حجم ادا مي شود در واقع ريشه ي زبان به کام بالا نزديک مي شود .(نبايد صداي سوت شنيده شود)

5) «ضاد»

از تماس کناره زبان با دندانهاي آسياي بالا ازهر دو طرف(دندانهاي آسياي بالا سمت چپ يا دندانهاي آسياي بالا سمت راست)ادا مي شود .ضاد مانند دالِ پر حجم(دالِ مُخَفَم) ادا مي شود.

6) «طاء»

مانند حرف ت ولي پر حجم(ريشه ي زبان به کام بالا نزديک مي شود) ادا مي شود.اين حرف قوي ترين حرف عربي است.

7) «ظاء»

مانند ذال ولي پرحجم ادا مي شود يعني از تماس نوک زبان با دندانهاي آرواره بالا ايجاد مي شود وريشه زبان به کام نزديک مي شود.

8) «عين»

از وسط حلق نرم ادا مي شود گويي که صدا کش مي ايد.

9) «غَين»

حرف (غين) از محل حرف خاء از ناحيه ي حلق ادا مي شود ولي صداي آن نرم . کشيده و دنباله دار است وحالت خراش وخشونت حرف خاء را ندارد.

10) «واو»

لب ها به حالت غنچه در مي ايد وصداي واو ازميان دو لب خارج مي شود و دندان ها هيچ تماسي با لب ندارند.

*تلفظ حرکات عربي

 حرکت فتحه-َ(1

از صداي -َ فارسي بلند تر وکشيده تر است .

نکته : زماني که بر روي حروف استعلاء(ص . ض . ط . ظ . خ . غ . ق) قرار مي گيرد صداي ان شبيه به صداي آ در فارسي مي شود البته نه به آن شدّت .

حرکت کسره- ِ 2)

مانند یاء مدی( ئي) ولي با کشش کوتاه تر (نصف کشش ئي) خوانده مي شود.

حرکت ضمه –ُ (3

مانند او در فارسي ولي کشش کمتري دارد.

*صفات حروف

استعلاء: ميل ريشه زبان به سقف دهان در اين حالت حرف درشتتر وپر حجمتر ادا مي شود که به اين حالت تفخيم گويند.

حروف استعلاء:(ص,ض,ط,ظ خ,غ ق )چهار حرف اوّل درشت ترند

استفال: عکس استعلاء است یعنی میل ریشه زبان به دور شدن از سقف دهان اين حروف ترقيق مي شوند يعني نازک ونرم ادا مي شوند.

نکته: استعلاء از صفات اصلی وذاتی حروف است ودر حالت های مختلف مفتوح, مکسور, ساکن و... کم یا زیاد نمی شود بلکه تفخیم این حروف تغییر می کند ومیزان آن متفاوت است که در قسمت احکام حروف آمده است

حروف استفال:همه ي حروف بجزحروف استعلاء

قَلقَلَه: رها شدن حرف از مخرجش در حالت سکون .

حروف قلقله : ق ,ط,ب, ج,د هنگامي که ساکن باشند؛اگر در وسط کلمه باشند ضعيفتر است از زماني که در انتهاي حرف قرار دارد مثلاًقلقله در قاف يَقبَلُ از اَلحَقّ

غنّه

صوتي که از فضاي خيشوم(بيني)خارج مي شود حروف ميم و نون داراي اين صفتند.بعداً به طور مفصل در باره ی غنّه بحث می شود.

احکام حروف*

 

تفخيم و ترقيق:تفخيم به معني پر حجم ودرشت ادا شدن حرف و ترقيق به معني کم حجم و نازک ادا شدن حرف است.

حروف استعلاء تفخيم (پرحجم) وحروف استفال بجز لام و راء ترقيق مي شوند.

نکته: تفخيم حروف استعلاء به تر تيب ميزان تفخيم از زياد به کم

1) حرف (استعلاء) همراه با الف مدي آ خوانده مي شود قالَ

2) حرف (استعلاء) مفتوح قَتَلَ

3) حرف (استعلاء) مضموم قُتِلَ

4) حرف (استعلاء) ساکن يَقتُلُ

5) حرف (استعلاء) مکسور قِيلَ,قِتالٍ

* تفخيم وترقيق الف مدي:

تابع حرف ماقبل خود است يُقالُ (تفخيم مثل آ در فارسي)؛يَشَاء(ترقيق مثل ياء مدي«ئي»ولي باکشش کمتر)

نکته: درکلمه مَجريها (سوره ي هود-آيه ي41) الف مدي بعد از راء(روي ياء ) اماله ي کبري مي شود يعني تا حد زيادي به ياءمدي ميل مي کند طوريکه عملاً کسره ي کشيده ي فارسي تلفظ مي شود.يعني مَجرِها شنيده مي شود

*تغليظ (تفخيم) وترقيق لام

در لفظ جلاله ی اللّه اگر ماقبل لام فتحه يا ضمه با شد تغليظ واگر کسره باشد ترقيق مي شود ؛لام در ساير کلمات ترقيق مي شود.

اَللّهُ , اِنَّ اللّهُ " تغليظ" ودر کلماتي چون لِلّهِ , بِسمِ اللّهِ , حَلالاً " ترقيق" مي شود.

**تفخيم وترقيق راء

-راء متحرکه ي مفتوح ومضموم (رَبِّ,رُحَماء ,مُنتَشِرٌ,يَسيراً)

-راء ساکنه ماقبل مفتوح يا مضموم (يَرضي, قُربانٍ)

-راءساکنه ماقبل ساکن ماقبل مفتوح يا مضموم (عَشر,عُسر)

-راءساکنه ماقبل الف مدي يا واو مدي (نار,اَبصار, نُور,غَفُور) 

تفخيم مي شوندکه بجز حالت راء متحرکه مابقي در حالت وقف پديد مي آيد.

استثناء*

در حالت راءساکنه ماقبل ساکن ماقبل مفتوح يا مضموم اگر حرف ماقبل را ء حرف ياء بود ترقيق مي شود (خَير,غَير)

-راءمتحرکه ماقبل مکسور

- راء ساکنه ماقبل مکسور

-راءساکنه ماقبل ساکن ماقبل مکسور

-راء ساکنه ماقبل ياء مدي

 ترقيق مي شوند.

استثنائات : راء ساکنه ماقبل مکسور که بعد از آن حرف استعلاء بيايد تفخيم مي شود.(مِرصاداً,قِر طاسٍ

راء ساکنه ماقبل مکسور بعد از همزه ي وصل تفخيم مي شود.اِرجِعُونِ, رَبِّ ارجِعُونِ

نکات

1-حرفي که بر سر الف مدي بيايد مفتوح (رازِق) حرفي که بر سرواو مدي بيايد مضموم (رُوحُ) حرفي که بر سرياء مدي بيايد مکسور(ريحُ)است.

راء مشدد مانند راء متحرک است (حُرِّمَت ترقيق ؛ مِرَّه تفخيم 

* ادغام

  مُتَماثِلَين: ادغام دو حرف يکسان که اولي ساکن وديگري متحرک: قَد دَخَلُوا

  متجانسين:دو حرف هم مخرج

  الف )باء در ميم ساکنه(اِرکَب مَعَنا) تنها در قران از اين نمونه است

  ب) ت ,د, ط در يکديگر(اولي ساکن و دومي متحرک):قَدتَبَیَّنَ

  ج) ث,ذ,ظ در يکديگر(اولي ساکن و دومي متحرک) :یَلهَث ذلِک

متقاربين

الف)لام ساکن در راء

 ب)نون ساکنه در ل, ر

 ج ) قاف در کاف: (اَلَم نَخلُقکُم در سوره ی المُرسلات آیه ی 20 تنها کلمه ازاین نوع ادغام)

اگر حرف ساکن سکت داشت به جای ادغام,اظهار می شود

این نوع ادغام که حرف مدغم ساکن است را ادغام صغیر گویند.

* ادغام کبیر

اگر حرف مدغم متحرّک باشد ؛ادغام کبیر گویند که در کتابت قرآن رعایت شده است وبه صورت ادغام شده نوشته شده است ونباید بجز آنها ادغام کبیر شود.:مثلاً مَکَّنی در حقیقت مَکَنَنی بوده است.

*احکام نون ساکنه وتنوين

تنوين و نون ساکنه /حکمش بدان اي هوشيار//کز خواندنش زينت بود/اندر کلام کردگار//در يرملون ادغام کن /در حرف حلق اظهار کن//در نزد با قلب به ميم /در مابقي اخفاء کن

*نکات

کلمات قنوان, صنوان, دنيا, وبنيان استثناً اظهار مي شوند یعنی اگر نون ساکنه وحرف یرملون در یک کلمه با شند نون ساکنه اظهار می شود

حرف حلق شش بود اي با وفا /همزه و ها عين و حا غين و خا (به ترتيب دوبه دو از انتهاي حلق وسط حلق وابتداي حلق ادا مي شود)

وقتي قلب (تبديل) به ميم شد , ميم حاصل شده اخفاء مي شود

ادغام در حروف يمون با غنّه همراه است و در حروف ل ,ر بدون غنّه است

در هنگام وصل حوف مقطعه در سوره های یس و القلم نون ادر واو ادغام نمی شود بلکه اظهار می شود :یس وَالقُرآنِ الحَکیم و ن~ والقَلَمِ وَما یَسطُرونَ

نکته :وقتي مي خواهيم دو حرف ساکن را به هم وصل کنيم بايد به حرف اول يک کسره افزود که به آن کسره ي عارضي گويند.

وقتي نون ساکن يا تنوين به همزه ي وصل رسيد اين حالت بوجود مي ايد يعني وصل کردن نون ساکن به حرف بعداز همزه ي وصل که آن هم ساکن است؛نون ساکن يا نون تنوين يک کسره ي عارضي مي گيرد.(بَيِِّنَتٍ الَّتي=بَيِنَتِن ِ لَّتي به جاي بَيِنَتِن لَّتي

- در واقع هر تنوين يک نون ساکنه در خود دارد -ً=اَن,-ٍ=اِن,-ٌ=اُن

نکته:برای اخفاء صحیح نون ساکنه باید به محض شروع اخفاء بدون تماس زبان با دندانها زبان را به مخرج حرف بعد نزدیک می کنیم بدون آن که , حرف(بعد از نون ساکنه) را ادا کنیم.همزمان بخش عمده ی صوت را به فضای بینی منتقل می کنیم واین حالت(غنّه) را به اندازه ی دو حرکت ادامه میدهیم(یعنی به ادازه ی کشش طبیعی یک کلمه ی دو حرفی مثل فی یا ما و...)

*احکام ميم ساکنه

ادغام:ميم ساکنه در ميم ادغام مي شود که با غنّه همراه است.کَم مِن

اخفاء:ميم ساکنه حرف باء اخفاء مي شود مِن بَعد ,اَنتُم بِه

اظهار: ميم ساکنه در ساير حروف اظهار مي شود.

-نبايد به ميم حرکت داد

-بايد سريع ادا شود وروي آن مکث نشود

-نبايد بين ميم ساکنه وحرف بعد صوت قطع شود

اَشَدِّ اظهار:اظهار ميم در حروف ف _و دقت بيشتري نياز دارد تا در ف تفخيم ويا در واو ادغام نشود ولي اين به آن معنا نيست که براي اين کار به ميم حرکت دهيم يا صوت را قطع کنيم بلکه بعد از اداء ميم ,بدون اين که لبها به شدّت از هم جدا شوند با ظرافت لب رابه مخرج حرف بعد منتقل مي کنيم.

*نحوه ي صحيح اخفاء ميم

لبها را بسيار به هم نزديک کنيد ؛همزمان بخش عمده ي صوت را از فضاي بيني خارج کنيد.آنگاه حرف باء را ادا کنيد.

*غنّه:

-موارد غنّه:  

  نون وميم مشدد(اِنَّ-مِنّا-ثُمَّ)

  ادغام ميم ساکنه در ميم

  ادغام نون ساکنه در چهار حرف يمون(مَن يَشاء)

  تمامي موارد اخفاء با غنّه همراه است.

-کميت غنّه: منظور ميزان کشش است که به اندازه ي دوحرکت است ؛به ميزان (زمان)کشش طبيعي کلمه ي دو حرفي مثل ما ,في ويا ذو

!کيفيت غنّه و مراتب آن:منظور شدت آن است نه ميزان کشش

*مَد: 

مد از دو عامل تشکيل شده است (1)حرف مد ؛(2)سبب مد

حرف مد:الف مدي (آ),ياء مدي(ئي), واو مدي (او):کلمه ي آتُوني شامل سه حرف است

سبب مد: سبب معنوي - سبب لفظي

سبب معنوي:لا در لفظ توحيد (لآ اله الّا اللّه -لآ اله الّا هو -لآ اله الّا اَنتَ) و لا نافيه (لآ رَيبَ - لآشيهً)

*ميزان مد معنوي چهار حرکت است

سبب لفظي:همزه و سکون ونيز تشديد که در آن يک سکون نهفته است

*انواع مد

1) مد اصلی یا طبیعی: پس از حرف هیچ سببی از مد نیامده است. میزان مد طبیعی دو حرکت است 

مثال: نُوحیها (منظور از دو حرکت در اینجا این است که واو مدی به اندازه ی دوبرابر کشش طبیعی ضمه«-ُ»؛ و یاءمدی را به قدر دوبرابر کشش طبیعی کسره «-ِ»؛ والف مدی به اندازه ی دو برابر کشش طبیعی فتحه «-َ»بکشیم.

*در برخی کتب یک حرکت را معادل زمان بستن یا باز کردن انگشتان دست با سرعت معمولی است و در نتیجه دو حرکت معادل زمان بستن و باز کردن انگشتان دست با سرعت معمولی است.

2) مد فرعی یا غیر طبیعی: پس از حرف مدی یکی از اسباب مد «سکون(تشدید) یا همزه » آمده است.

* انواع مد طبیعی وشرح آن

 1» مد متصل : سبب مد "همزه" و حرف مدی وسبب مد که همزه است ؛ در یک کلمه اند.الف مدی در کلمه ی "جاءَ"

میزان کشش آن 4,5 و6حرکت است قاری مجاز است به هر سه شکل عمل کند ولی اگر اولین نمونه را مثلاً 5 حرکت کشید باید مابقی را مانند آن عمل کند(رعایت توازن در مد ,که باید رعایت شود) .

*اگر سبب مد که همزه است ؛ ساکن بود باید 6 حرت کشیده شود.

2» مدمنفصل : سبب مد "همزه" و حرف مدی وسبب مد که همزه است ؛ در دو کلمه ی جدا از هم است.مد یاء مدی در عبارت "فی اَنفُسِهِم"

میزان آن2,4 و5 حرکت است.

*باید توازن رعایت شود

*نباید میزان کشش آن بیشتر از مد متصل شود؛کمتر یا مساوی با آن.(مثلاً اگر مد متصل را 4 حرکت کشید نباید مد منفصل را 5 حرکت بکشد

3» مد بَدَل : سبب مد "همزه" است و "قبل" حرف مد آمده است. الف مدی در کلمه ی امَنوا و یاء در ایمان ونیز واو در اُوتوا

*میزان کشش آن همان میزان مد طبیعی است

# علت نامگذاری این است که در واقع این حرف مد همزه ی ساکن بوده که به حرف مدی تبدیل شده است . امَنُوا=اَءمَنُوا

4» مد لازم : سبب مد سکون است ولی سکون ذاتی کلمه نه سکونی که هنگام وقف ایجاد می شود که "بعد" از حرف مد آمده .مثل اَلآنَ «سکون روی لام سبب مد است» شدید هم می تواند سبب مد لازم شود.مثل :اَلضّالین

اندازه ی آن 6حرکت است

*در سوره ی آل عمران که باحرف مقطعه ی الم (الم اللّه ُ لا اِلهَ اِلّا ...) شروع شده؛ در صورت وقف در آخر آیه ی 1باید در یاء میم ,مد لازم رعایت شود ولی هنگام وصل دو نکته وجود دارد:

الف)باید سکون ذاتی میم به فتحه تبدیل شود و خوانده شود الف لام میمَ اللّهُ....

ب) در این حال می توان آن را به قصر(2حرکت) یا به مد لازم (6حرکت) خوانده شود.

5» مد سکون عارضی: اگر پس از حرف مد, سکون عارضی واقع شود مدسکون عارضی پیش می آید.سکون عارضی , سکونی که جزء کلمه نیست ولی موقع وقف در آخر کلمه می آید. تُکَذِّبآن

میزان آن 2,4 ویا 6 حرکت است و توازن باید رعایت شود.

6» مد لین : واو ساکنه ماقبل مفتوح و یاء ساکنه ی ماقبل مفتوح که حرف بعد از آن ساکن باشد مانند یَومٍ=یَوم؛بَیتِ=بَیت؛یاء عین در کهعص و حم عسق به ترتیب در سوره های مریم وشوری آمده وتنها نمونه های مد لین در قرآن که سبب مد سکون لازم است و در سایر موارد سکون عارضی است

میزان آن مانند مد سکون عارضی است

*میزان مد در عین در حروف مقطعه ی ذکر شده (یاء عین در کهعص و حم عسق)6حرکت است.

*وقف ,سکت ,قطع

وقف:قطع صدا هنگام تلاوت وتجديد نفس و سپس ادامه ي تلاوت

سکت:قطع صدا هنگام تلاوت وبدون تجديد نفس ادامه ي تلاوت

قطع: انصراف از ادامه ي تلاوت ؛در وسط آيه جايز نيست,ودر انتهاي آيه انجام ميشود و در صورتي که بخواهد ادامه بدهد با استعاذه ( اعوذ باللّه ... شروع)(ابتدا) کند

-موارد سکت در قرآن

کهف آيه ي1در هنگام وصل به آيه ي 2:

عِوَجاً*قَيِّماً(عدم سکت باعث مي شود اين اشتباه پيش آيد که قيماً صفت عوجاً است يعني قيّم(استوار, مستقيم)صفت عوج(کجي)شود!)

يس آيه ي52:

مَرقَدِنا*هذا(عدم سکت باعث مي شود ضمير هذا اشاره به مر قدنا حساب ضود حال آنکه اشاره به وعده ي الهي است وممکن است عبارت ...ما وَعَدنا الرَّحمن به معنی نفي بر وعده ي خدا شود!)

مطففين آيه ي14:

کَلّابَل*رانَ(عدم سکت و ادغام کلمه ي بَرّان را مي سازدکه مفهوم آيه را نمي رساند)

قيامه آيه ي27:

وَقيلَ مَن*راقٍ(مانند قبلي کلمه ي مَرّاقَ ساخته مي شود)

وقف ابدال *

ت گرد (هاء تأنیث)مثل رحمةُ=رحمه در وصل به ت ودروقف به ه «هاء ساکنه» خوانده می شود

وقف بر تنوین نصب(-ً

در وقف به الف مدی تبدیل می شود مگر نصب بر ت گرد که ه خوانده می شود.ماءً=ماءآ ؛ رَحمَةً=رحمه

*وقف اسکان 

در سایر موارد حرکت حرف آخر تبدیل به ساکن می شود

*انواع دیگری هم وجود دارد ولی این سه نوع اصلی اند وپر کابرد

هر وقت کسی این آیات را به "طور کامل" تلاوت کند یا بشنود "یک" سجده بر قاری ومستمع واجب می گردد که نباید آن را به تأخیر انداخت.

این آیات 4 موردند:

سوره ی سجده ایه ی 15(اِنَّما یُؤمِنُ بِآیاتِنا ...)

سوره ی فصّلت ایه ی 37(وَمِن آیاتِهِ اللَّیلُ والنَّهارُ ...) 

سوره ی نجم ایه ی آخر(فَاسجُدوا لِلّهِ ...) 

سوره ی علق ایه ی آخر(کَلّا لا تُطِعهُ ...)  

*نکات

اگر آیه را گوش ندهد بلکه صدای آن به گوش او برسد سجده واجب نمی شود

گوش دادن از نوار یا سی دی یا نوار ضبط شده ای که از صدا وسیما پخش می کند؛ سجده واجب نمی شود ولی اگر به طور پخش مستقیم از بلندگو یا از صدا وسیما سجده واجب می شود.

اگر شنیدن به طور واضح نباشد و به صورت همهمه باشد سجده واجب نمی شود.

درسجده ی واجبه ی تلاوت, روبه قبله بودن,طهارت, پاک بودن پیشانی, داشتن غسل یا وضو و پوشیده بودن عورت "لازم نیست" ولی باید بر چیزی سجده کند که سجده بر آن صحیح باشد.

*خواندن ذکر در این سجده واجب نیست ولی این ذکر مستحب است:

« لا اِلهَ اِلّا االلّهُ حَقاً حَقاً, لا اِلهَ اِلّا االلّهُ ایما ناً وَ تَصدیقاً, لا اِلهَ اِلّا اللّهُ عُبُودِیَّتً وَ رِقّاً,سَجَدتُ لَکَ یا رَبِّ تَعَبُّداً وَ رِقّاً, لا مُستَنکِفاً ولا مُستَکبِراً, بَل اَنَا عَبدٌ ذَلیلٌ خائِفٌ مُستَجیرٌ »

 

کانون فرهنگی جوانان انصار المهدی ...
ما را در سایت کانون فرهنگی جوانان انصار المهدی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : جوانان انصار المهدی ansarolmahdi بازدید : 748 تاريخ : چهارشنبه 17 خرداد 1391 ساعت: 22:36

قبل از هر چیز به علت مطلوب نبودن کیفیت تصاویر در این بخش از شما عذر خواهی می کنیم

انشاءا.. در آینده این مشکل بر طرف خواهد شد

جمع بندی

توضیحات تکمیلی

دانلود آیه بالا با صدای استاد عبد الباسط

کانون فرهنگی جوانان انصار المهدی ...
ما را در سایت کانون فرهنگی جوانان انصار المهدی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : جوانان انصار المهدی ansarolmahdi بازدید : 537 تاريخ : سه شنبه 16 خرداد 1391 ساعت: 9:44